over ons

 over ons

Sinds onze oprichting in 1975 heeft Roadrunner Motoren al menig motorrijder mogen verwelkomen. Velen komen steeds terug voor regelmatig onderhoud vanwege de betrouwbare service die het team van Roadrunner Motoren biedt. Wij weten alles over motoren, van wel merk dan ook. Je kunt bij ons rekenen op een eerlijk en passend advies, gebaseerd op zeer veel ervaring. Daarnaast heeft ons team extra veel kennis in huis over Yamaha, waarvan we jarenlang dealer zijn geweest. Dit ijzersterke team bestaat uit échte motorliefhebbers die houden van alles wat met motoren te maken heeft. Graag stellen onze medewerkers zich aan je voor.

Ons team

Cas

Monteur Cas is gek op races en techniek! Hij zit in het HTS raceteam dat met een zelfbouwmotor deelneemt aan de races voor het Europees Supermonocup Kampioenschap. Wanneer Cas niet rijdt op de Honda en de Aprilia die hij thuis heeft staan, sleutelt hij graag aan andere sportieve wegmotoren.

Hans

Hans is de beheerder van Roadrunner Motoren. Vanaf zijn twintigste rijdt Hans op motoren. Nu gaat hij graag met de motor op pad om de toertochten die Roadrunner Motoren zelf organiseert voor te rijden. Zijn hart ligt bij Kawasaki, maar als hij naar de stad gaat, kiest hij voor het comfort en gemak van een lichte en grote motorscooter.